Wat is DMS Crew?

DMS CREW is sinds 2006 leverancier van vakkundig evenementenpersoneel. Hierbij kunt U denken aan sitecrew, steigerbouwers, tentenbouwers, stand- en decorbouwers, maar ook audiovisuele ondersteuning, traffic control en algemene horecawerkzaamheden voeren wij adequaat uit voor U.

Plaats

Sitecrew: dit zijn handige mensen die als eerste op een evenementenlocatie komen, en als laatste de evenementenlocatie weer verlaten. Zij plaatsen (tijdelijke) afrasteringen, maar kunnen ook (tijdelijke) vloeren leggen. Krachtige doorzetters met technisch inzicht!

Pontonbouwers: mensen die drijvende vloersystemen kunnen bouwen. Of het nu gaat om een productpresentatie op de Noordzee, of een evenement op een vijver. Deze mensen zorgen voor de juiste (drijvende) basis!

Tentenbouwers: deze handige mannen bouwen in een handomdraai elke gewenste overkapping.

Schoonmakers: vanaf de eerste bouwdag, tot de laatste breekdag zorgen deze mensen voor een schone evenementenlocatie!

Steigerbouwers: Of het nu gaat om assistentie van technische podiumbouwers, of zelfstandig een steiger bouwen, deze mannen van staal kunnen het allemaal! Klimmers en duikers!

Prijs

Toegangscontrole: mensen die, op vriendelijke manier, controleren of de bezoekers van een evenement in het bezit zijn van de juiste entreebewijzen.

Kassières: mensen die, op professionele wijze, kaarten of munten verkopen op een evenement. Kasverlies is een woord dat zij niet kennen!

Promotie

Representatieve dames en heren, die ingezet kunnen worden voor recepties, productpresentaties, maar ook voor het uitdelen van flyers of ander promotiemateriaal.

Openbare Orde & Veiligheid

Verkeersregelaars: gecertificeerde mensen die alle verkeer in goede banen leiden!

Toezichthouders: deze mensen zijn de “extra ogen” van de beveiliging. Zij houden toezicht op nooduitgangen, backstage ingangen, rondom de evenementenlocatie en op parkeerterreinen.

Beveiligers: vriendelijke, doch krachtige, dames en heren die de orde en veiligheid op de evenementenlocatie in het oog houden, en waar nodig handhavend optreden. Deze mensen beschikken allemaal over een BHV diploma.

EHBO-ers: Op uw evenement is een EHBO post onmisbaar. Deze mensen verzorgen volledig ingerichte EHBO posten inclusief bemanning.

Techniek

Stagehands: deze mensen lossen, plaatsen en laden alle technische materialen die voor een evenement nodig zijn. Denk hierbij aan audio apparatuur, lampen, led walls, maar ook aggregaat en stroomkabels.

Volgspotter: vele grote artiesten hebben reeds in de spotlight van deze mensen gestaan. Zowel vanuit truss, als vanaf de grond, zorgen zij voor de juiste belichting.

Food & Beverage

Horecacrew: deze mensen zorgen achter de schermen ervoor dat alle F&B werkzaamheden op rolletjes lopen; vullen van koelcellen, inrichten van barren, plaatsen van eetstands.

Barmensen & cateringmedewerkers: deze mensen bezorgen bezoekers van een evenement ,altijd met een lach, hun hapje en hun drankje.

Decoratie

Decorbouwers: creatieve mensen die elk gewenst decor kunnen bouwen. Of het nu gaat om constructiebouw of schilderwerk, deze mensen draaien er hun hand niet voor om.

Standbouwers: mensen met 2 rechterhanden. Zij zorgen voor de juiste look & feel van uw bedrijfsstand.